Мафін – це невеликий кулінарний шедевр, який одразу завойовує серця своєю апетитною зовнішністю та ніжним смаком. Основний інгредієнт, який робить мафін таким привабливим, це, звичайно, шоколад. Шоколадний мафін – це той десерт, який піднімає настрій та радує у будь-який час дня. Він відрізняється від інших видів мафінів тим, що до нього додається какао-порошок для надання інтенсивного шоколадного смаку та аромату
Мафін шоколад 100 гр
Мафін шоколадний має ніжну текстуру і зволожену крихту, яка поєднується з шоколадним смаком, що тане. Він покритий тонким шаром какао-глазурі, який надає додаткового шоколадного шарму. Мафін потрібно їсти ще теплим, щоб відчувати, як шоколад розтікається в роті і приносить незабутню насолоду
Шоколадний кекс
Мафін шоколадний П’ятірочка
Шоколадний мафін можна приготувати вдома, використовуючи прості продукти, які зазвичай є у холодильнику або на полиці з продуктами. Це борошно, цукор, яйця, вершкове масло, какао-порошок та шоколадна глазур. Деякі рецепти також рекомендують додати олію або йогурт для збереження вологості мафінів
Мафін шоколадний зі шматочками шоколаду
Приготування шоколадного мафіну — це просто та швидко. Спочатку необхідно змішати борошно, цукор, какао-порошок та розпушувач в одній ємності. В іншій ємності змішайте яйця з розтопленим вершковим маслом та рідкими інгредієнтами, такими як йогурт або олія. Потім з’єднайте сухі та рідкі інгредієнти та акуратно перемішайте їх до отримання однорідного тесту
Шоколадний кекс
Кексики із шоколадом
Отримане тісто потрібно вилити у форми для маффінів, заповнивши їх лише наполовину. Тепер можна додати шматочки шоколаду або шоколадні краплі в кожну форму, щоб при випіканні шоколад розтікся і створив ефект центру, що плавиться. Потім мафіни вирушають у духовку на 20-25 хвилин за температури близько 180 градусів. Готовність маффінів можна перевірити за допомогою зубочистки, встромивши її в центр мафіну. Якщо зубочистка виходить сухою, то мафіни готові
Кекс Брауні
Як тільки шоколадні мафіни готові, їх потрібно остудити небагато, а потім зняти з форм і повністю охолодити на ґратах. Після цього можна полити мафіни шоколадною глазур’ю або посипати какао-порошком, щоб надати їм додаткового шоколадного шарму. Залишається тільки насолоджуватися цим ароматним та смачним частуванням, яке поверне усмішку на обличчя та розпалить вогонь у душі.
Мафіни шоколадні великі
Мафін Шоколадниця
Шоколадні мафіни у тюльпані
Мафіни
Шоколадні мафіни Білоніка
Шоколадні мафіни
Шоколадні мафіни у тюльпані
Кексики шоколадні з какао у силіконових формочках
Шоколадний кекс
Мафіни
Мафін Zero подвійний шоколад
Кекс Брауні шоколадний
Шоколадні мафіни Herbalife
Шоколадні мафіни
Шоколадні мафіни
Мафіни з какао
Мафіни
Катрін Байєр Маффіни.
Шоколадний кекс
Мафіни з рідким шоколадом
Мафін з шоколадом
Мафіни
Кексики шоколадні з какао
Шоколадний кекс
Шоколадні мафіни
Мафін Старбакс
Теграв Мойст шоколадний кейк
Шоколадний фондан кекс
Мафіни
Чорнично шоколадні мафіни
Кекс Брауні шоколадний
Шоколадні мафіни Мірель
Самуель Томас Маффіна
Мафіни
Muffin Cake шоколадні
Шоколадні мафіни
Маффіни в кафе
Мафіни
Шоколадні мафіни Юлії Висоцької
Кексик
Шоколадний кекс
Мафін з шоколадом
Шоколадний кекс
Шоколадний кекс
Шоколадні мафіни
Протеїнові мафіни
Шоколадний кекс
Шоколадний кекс
Мафін
Шоколадний кекс у духовці
Шоколадні мафіни зі шматочками шоколаду